Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Λίγο ακόμη μητέρα!!/PRIDE DAY 7



Χαιρετίζω τον σύντροφο Τσίπρα, που κάλυψε απολύτως τον Kokdi στην χθεσινή νύξη που έκανε λόγο για το γεγονός ότι εμείς μαθαίνουμε μόνο για τις παραχωρήσεις και όχι για προτάσεις που θα δεσμεύουν του «φίλα διακείμενους» (μιλάμε για ανέκδοτο) θεσμούς σε θέματα που ενδιαφέρουν όπως η αναδιάρθρωση του χρέους. Και ήρθε ο μικρός θεούλης και με κάλυψε…. (αρχική πρόταση στο 30% και επιμήκυνση. δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες περισσότερα ΕΔΩ). 

Όπως είπε ένας φίλος παίρνουμε πίσω ότι έχει αρχ…. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧ…. Χωρίς να είναι ο ίδιος τόσο αρχιδι όσο οι υπόλοιποι οσφυοκάμπτες. Και όσο για αυτούς που ηδονίζονται στην προοπτική και αυτού του ξεπουλήματος… όταν (χρονικοϋποθετικό για τους αναλφάβητους) έρθει, πρώτοι εμείς θα το πούμε, δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο ή το λογότυπο του κόμματος μας αλλά κυρίως λόγω της «ιδεοληψίας» των πιστεύω μας θα είμαστε οι πρώτοι που θα κάνουμε ρεαλιστική και όχι εγκάθετη και προσκυνημένη κριτική…. Λαμόγια τραπεζίτες Ερχόμαστε!!!


και όπως λέει και ο Τζιμάκος το πρώτο γκολάκι το έβαλε ο Τσίπρας... αναμένει όπως και εμείς αλλά 2 την απλή αναλογική (έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας) και την διακοπή της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα 




κάνουμε πράξη όσα αγαπάμε γιαυτό είμαστε ΑΕΚ
Και επειδή έχω αενάως βερμπαλίσει ας αφήσω άλλους να μιλήσουν και βεβαίως once and for all να στείλουμε στον Καιάδα τους αντικειμενικούς που μας παρουσιάζουν απομονωμένους… Καλώς είμαστε απομονωμένοι από τα ίδια κέντρα που αναμένουν μόνο την ΥΠΟΤΑΓΗ μας, τα κέντρα των τραπεζιτών και των άτιμων, αμοραλιστών, σαλτιμπάγκων κυβιστών, Ελλήνων υπηρετών τους (που να φτάσω τον Ζουράρι)!! Λαμόγια Ερχόμαστε!!! 

τα όνειρα μας ο χειρότερος τους εφιάλτης
(για να κλέψω λίγο από Μάη)







διαβάστε και αυτό, ή αυτό
και αν για κάποιους βολεμένους που νοιάζονται αν θα μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογές απο το ipad τους ακόμα τους είναι δυσνόητα κάποια πράγματα ας δουν και ΕΔΩ... 10 είναι ψυχή να' χουν μα αξίζει τον κοπό μηπως και οι νενεκοι καταλάβουν γιατί κάποιοι απο εμάς ψηφίζουν αναντίρρητα ΟΧΙ!!


Και επειδή δεν έχω προτείνει μουσική καιρό μα και έκραξα την ανυπαρξία του καλλιτεχνικού χώρου, παρά την επιχορήγηση είναι καιρός να δώσω στον λαό κάτι να παιανίζει και να θυμίζει ΤΟ ΧΡΕΟΣ απέναντι στους εαυτούς και στα παιδιά όλων μας!!!!

LINK
Α, την Κυριακή δεν τελειώνουμε….
Την Κυριακή αρχίζουμε….


Δεν υπάρχουν σχόλια: